Over Jean-Marc Bilderbeek


Jean-Marc Bilderbeek heeft 20+ jaar ervaring als (interim) projectmanager en change manager, ICT-consultant, salesmanager en “fixed price” personal coach, binnen zowel de commerciële als de publieke sector. Hij heeft o.a. succesvolle verandertrajecten volbracht bij ISS, Rijkswaterstaat, UWV, Haagse Hogeschool, Conclusion, Nationale Nederlanden, Rabobank, Aegon, ProRail, Engie, Talpa Networking, KLM, NWO, Macaw, Gemeente Delft en Salesforce.

Kernexpertise

Met zijn brede kennis en hands-on werkwijze lukt het Jean-Marc Bilderbeek om de brug te slaan tussen de mens, doelstellingen, organisatie en verandering. Zijn handelsmerk is dan ook gedragsverandering ontwikkelen en implementeren rond persoonlijke of organisatorische uitdagingen. Jean-Marc weet precies hoe hij mensen moet enthousiasmeren én motiveren om te veranderen. Zijn kernexpertise ligt op het vlak van verandermanagement; zowel op organisatorisch als op team- en individueel niveau. Partners en deelnemers typeren hem als ondernemend, creatief, motiverend, energiek, resultaatgericht, probleemoplossend en collegiaal.Let's blend forces!

Sinds 2013 neemt hij mensen mee op zijn reis met zijn prijswinnende verhaal over o.a. kaderloos denken & doen, leiderschap, zelfverantwoordelijkheid, doelgerichte voeding en de ‘prijs van smaak’. Zijn enthousiaste verhaal over de zoektocht naar genezing van zijn burn-out en epilepsie houden de luisteraars gekluisterd aan hun stoelen. Een enthousiast, prikkelend, kwetsbaar en bevlogen verhaal over de kracht van zelfverantwoordelijkheid en keuzes maken. De levens van de luisteraars zullen per direct veranderen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact