Interesse? Bel ons en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgeprek.
Een voorstel aanvragen

Over deze module

Samen. Beter.

Een high impact coaching traject met twee zeer ervaren coaches, die tegelijk en samen hun verschillende achtergronden, ervaring en kennisgebieden bundelen om tijdens intensieve sessies jóu sneller, effectiever en nog resultaatgerichter coachen.

Jean–Marc Bilderbeek (15+ jaar sprekers- en executive coach) en Jip Rietbergen (15 jaar life- en business coach) zijn twee ervaren coaches die sinds 2020 hun krachten bundelen om vernieuwende en exponentieel krachtige coaching trajecten aan te bieden. Iets wat er tot nu toe nog niet was; écht uniek en bijzonder: Beter. Samen.

Herken jij uit het verleden dat je tijdens jouw coaching traject gebrek aan empathie en begrip? Een coach die je niet begrijpt? Geen eigen ervaring heeft? Vooral eigen adviezen geeft en niet denkt vanuit jou en zich niet inleeft in jouw situatie?  Een coach die geen meetbare verbeteringen of vooruitgang boekt en het traject onnodig verlengt? 

Samen direct nieuwe inzichten krijgen

Ben jij klaar voor een traject onvervalste “pressure cooker”-sessie waarbij hun individuele krachten worden gebundeld om met jou een ongekende dynamiek te laten ontstaat die volledig wordt gebruikt om jou inzichten te geven én in beweging te krijgen. Samen direct nieuwe inzichten krijgen, samen jou beter maken, samen een nieuwe weg vinden voor je bedrijf en voor jezelf. Dit zijn heuse high impact sessies.

Doordat twee meer zien dan één kunnen zij samen in korte tijd heel veel waarde creëren, nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en kennis geven aan de professionals  die zij coachen.

Zij hebben deze unieke vorm van coaching vanaf 2020 geoptimaliseerd en de reacties zijn unaniem lovend over deze bijzondere vorm van coaching. Veel waarde wordt ervaren in de korte tijd van het traject. Het is intensief, veel nieuwe inzichten, geen ontkomen aan, ze kijken dwars door je heen, dingen ontdekt die niemand tegen me zegt, zijn enkele van de reacties.

Een unieke synergetische klik

Vanaf het eerste moment dat Jean Marc en Jip elkaar hebben ontmoet hadden zij direct een unieke synergetische klik. Vanaf dat moment was het duidelijk: zij moeten samen gaan werken, de krachten en kennis van beide ervaren coaches samen bundelen! Dat belooft wat. De twee forces die blenden: JM Bilderbeek & Jip Rietbergen. Het is intensief, bullshit excuses worden snel doorzien, veel nieuwe inzichten, geen ontkomen aan, ze kijken dwars door je heen, dingen ontdekt die niemand ooit tegen me heeft gezegd, zijn enkele van de reacties.

Interesse?

Bel ons en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Het hebben van twee coaches tegelijk kan verschillende voordelen hebben, afhankelijk van de situatie en de behoeften van de persoon of het team dat wordt gecoacht. Hier zijn enkele mogelijke voordelen:
  • Diverse perspectieven: Met twee coaches krijg je mogelijk verschillende invalshoeken, ervaringen en benaderingen. Dit kan leiden tot een breder scala aan ideeën en oplossingen voor de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.
  • Meer individuele aandacht: Terwijl één coach zich richt op bepaalde aspecten van je ontwikkeling, kan de andere coach zich richten op andere gebieden. Dit kan resulteren in meer gerichte en diepgaande ondersteuning.
  • Snellere vooruitgang: Door de gecombineerde expertise en ondersteuning van twee coaches kun je mogelijk sneller vooruitgang boeken bij het bereiken van je doelen.
  • Balans en ondersteuning: Als een coach tijdelijk afwezig is of bepaalde expertise mist, kan de andere coach bijspringen om continuïteit en ondersteuning te bieden.
  • Meer vertrouwen en betrokkenheid: Sommige mensen voelen zich mogelijk comfortabeler en meer op hun gemak met twee coaches, waardoor ze zich meer openstellen en beter kunnen profiteren van de coachingervaring.
  • Goede communicatie en coördinatie: tussen de twee coaches is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze effectief samenwerken en dat hun inspanningen elkaar aanvullen in plaats van conflicteren.

Interesse? Bel ons en dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Jean-Marc Bilderbeek

Founder | People & organisation blender 

“Sinds 1998 ben ik verantwoordelijk voor grote ICT implementatietrajecten, het inrichten van beheerorganisaties en teamoptimalisaties. Organisatorische veranderingen waarbij ik geleerd heb dat draagkracht voor veranderingen onder medewerkers/gebruikers essentieel is voor het slagen van veranderingstrajecten. Een veelal onderbelicht onderdeel wat medewerkers weerhoudt te veranderen." Founder Blending Forces, Kaderloos, Smoothieclub & "Bilderbeek & Rietbergen". 

jmbilderbeek@blendingforces.nl

Jip Rietbergen

Ondernemer, Life & business coach. Goals & strategy blender

“Ik heb de afgelopen 20+ jaar duizenden coachinggesprekken gevoerd met ondernemers of mensen die zich persoonlijk en of zakelijk willen ontwikkelen. Succes boeken samen met een klant is mijn drive. Als jij niet in jezelf investeert, wie dan wel?" Blending skills: ondernemend met ondernemers, creativiteit, helder, duidelijk en concreet. To-the-point en daadkrachtig. Creatief, oplossing- en resultaatgericht. Humor en confrontatie zijn enkele van zijn wapens welke hij met respect toepast."

info@blendingforces.nl