Maatwerk


Ben jij nou op zoek naar krachtige en anders-dan-anders invulling voor een verandertraject? Of zoek je de juiste insteek voor een transitieprogramma? Blending Forces heeft hiervoor een uniek programma ontwikkeld: het Mystery Box programma! Voor de invulling van jouw Mystery Box programma zijn veel mogelijkheden, zo kunnen we samen de inhoud van jouw Box samenstellen, de perfecte gastspreker(s) voor het seminar bepalen en vooraf een teaservideo maken. Blending Forces heeft met vele overheidsinstanties, publieke en commerciële organisaties samengewerkt. Voor elke opdracht is er altijd een programma op maat. Benieuwd? Hieronder brengen wij de verschillende mogelijkheden voor je in kaart!

Online, Offline of Hybride?

Blending Forces heeft verschillende vormen van het Mystery Box Programma ontwikkeld, zowel online, offline of hybride. In een studio als online livestream webinar of een offline seminar vooraf opgenomen op eigen locatie; alles is mogelijk. De strategische keuze van online of offline is belangrijk omdat dit de strategie van jouw Mystery Box programma bepaalt. Graag geven wij jou hierin advies.De Mystery Box

De inhoud van de Mystery Box blijft voor alle deelnemers geheim tot aan de start van het programma. In overleg met jouw projectteam wordt de inhoud van de vorm van het Mystery Item bepaald, passend binnen de doelstellingen van jouw organisatie. De Mystery Boxen worden vervolgens verstuurd naar de deelnemers, met de nadrukkelijk verzoek de box gesloten te houden tot aan de start van het programma. Voor het Mystery Item kan gekozen worden voor een grote Box, een brievenbusdoos, een grote boxen of een envelop, passend bij jouw wensen budget en invulling. Vele voorgaande organisaties kozen er ook voor om een persoonlijke brief van de opdrachtgever toe te voegen aan het Mystery Item.

Op zoek naar synergie? Let's blend forces!

Tijdens het programma

Zoals hierboven aangegeven kun je kiezen tussen verschillende programmaformats: de online webinar, als bijvoorbeeld een livestream sessie, of de offline seminar als bijvoorbeeld een workshop.

De webinar kan volledig online, deels online (hybride) of geheel offline gegeven worden. Bij een online of hybride webinar is het mogelijk om delen te ondertitelen. Blending Forces heeft ook meerdere malen een volledig Engelstalig Seminar geproduceerd. Tevens kunnen verschillende live elementen en/of gastsprekers aan het programma worden toegevoegd. Tot slot bieden wij ook altijd de mogelijkheid tot een live Q&A-sessie ter afsluiting van het seminar.

Op zoek naar synergie?

Let's blend forces!

Neem contact op