Ons team


Wij werken samen met ondernemers en lokale partijen met unieke kwaliteiten, diensten of producten. Door flexibel te zijn, nieuwe samenwerkingen te verkennen en open te staan om structureel samen te werken, bereiken we die synergie waar we zo blij van worden. Wil jij jouw forces met ons blenden?

Er staat altijd koffie klaar om die mogelijkheden te verkennen.

Mail je ons?

Jean-Marc Bilderbeek Jean-Marc Bilderbeek

Jean-Marc Bilderbeek

Founder | People & organisation blender 

“Sinds 1998 ben ik verantwoordelijk voor grote ICT implementatietrajecten, het inrichten van beheerorganisaties en teamoptimalisaties. Organisatorische veranderingen waarbij ik geleerd heb dat draagkracht voor veranderingen onder medewerkers/gebruikers essentieel is voor het slagen van veranderingstrajecten. Een veelal onderbelicht onderdeel wat medewerkers weerhoudt te veranderen." Founder Blending Forces, Kaderloos, Smoothieclub & "Bilderbeek & Rietbergen". 

Jean-Marc Bilderbeek

Founder | People & organisation blender
Manon Hofstra Manon Hofstra

Manon Hofstra

Founder | Marketing & communicatie blender

“Door mijn rol als managing director bij The Dare Company, heb ik door mijn jarenlange ervaring veel kennis opgedaan van het mangenen van communicatie trajecten. Daarnaast is het omzetten van woorden in beeld, iets wat ik met veel passie doe. Zo heb ik een fors aantal blending-skills opgebouwd, die ervoor zorgen dat ik in staat ben om alle disciplines in mijn team te begeleiden en ondersteunen. Samen met mijn team zorg ik dat alle communicatie in goede banen wordt geleid.”

Manon Hofstra

Founder | Marketing & Communicatie blender
Franz Wartna Franz Wartna

Franz Wartna

Partner | Change & connection blender

"Geen succes zonder optimale samenwerking. Die is er alleen als er diep gevoeld vertrouwen is, in jezelf en onderling. Daar begin ik. Met aandacht voor de corporate cultuur verbind ik strategie met operatie." Franz  blendt mens & cultuur. Altijd passievol en met een congruente aanpak. Een netwerker pur sang met passie voor zand, strand en weerstand."

Franz Wartna

Partner | Change & connection blender
Jip Rietbergen Jip Rietbergen

Jip Rietbergen

Ondernemer, Life & business coach. Goals & strategy blender

“Ik heb de afgelopen 20+ jaar duizenden coachinggesprekken gevoerd met ondernemers of mensen die zich persoonlijk en of zakelijk willen ontwikkelen. Succes boeken samen met een klant is mijn drive. Als jij niet in jezelf investeert, wie dan wel?" Blending skills: ondernemend met ondernemers, creativiteit, helder, duidelijk en concreet. To-the-point en daadkrachtig. Creatief, oplossing- en resultaatgericht. Humor en confrontatie zijn enkele van zijn wapens welke hij met respect toepast."

Jip Rietbergen

Partner | Goals & strategy blender
Wendy Boog Wendy Boog

Wendy Boog

Partner | Businesscoach
Mijn missie: buiten de bestaande paden denken, niet ‘managen’ maar mensen in hun kracht zetten en samenwerking faciliteren om zaken in goede harmonie gedaan te krijgen. Ik ben van nature positief, gedreven en ondernemend, en zet graag mijn kennis en ervaring in om veranderingen samen te realiseren. Als netwerker en verbinder heb een intrinsieke motivatie tot slagen. Mijn kwaliteit: het vinden van de strategische kern van een organisatie. Door te verbinden, motiveren en verantwoordelijkheid te nemen – met oog voor mens en maatschappij – heb ik een grote verscheidenheid aan opdrachten succesvol opgezet en uitgevoerd.

Wendy Boog

Partner | Businesscoach
Ellen Stokman Ellen Stokman

Ellen Stokman

Betrokkenheidsblender

“Onder de naam MarktCheck help ik organisaties om met medewerkersonderzoek meer betrokkenheid te realiseren. Daarbij gaat het niet alleen om het meten, maar ook om de verhalen erachter: meten en beleven. Met verhalen haal ik de onderstroom naar boven en dat is waar het werkelijk om gaat voor meer betrokkenheid. Want zolang je geen zicht hebt op de onderstroom-sentimenten, kun je in de bovenstroom veranderen wat je wil, maar zal het nooit duurzaam beklijven. Mijn drijfveer is om openingen te creëren voor verbinding en betrokkenheid: teams worden weer echte teams en er ontstaat meer wederzijds contact tussen directie en werkvloer.”

Ellen Stokman

Betrokkenheidsblender
Patrick van Gils Patrick van Gils

Patrick van Gils

Plek- en podiumgever | Presentatiegoeroe | Identiteit & presentatie blender

Wat is jouw verhaal? Wat vertel jij over jezelf en over jouw bedrijf? Wat is jouw persoonlijk en corporate 'pitch'? Ik zie heel veel mensen die last hebben van spreekangst, twijfel, onzekerheid en podiumvrees als zij zichzelf en hun bedrijf mogen pitchen en presenteren. Als zij in the spotlight staan, op het podium staan of als alle ogen op hen gericht zijn. En dat is nergens voor nodig. Je doet namelijk niet alleen de ander maar vooral jezelf tekort. Pak je kansen. Laat jezelf zien. En vertel wat jij de wereld wilt vertellen!"

Patrick van Gils

Identiteit & presentatie blender
Chantal van der Elst Chantal van der Elst

Chantal van der Elst

Effectieve Communicatie & Connect blender

“Ik help organisaties om hun doelen te bereiken door middel van effectieve communicatie. Denk aan het versterken van relaties, het verbeteren van het imago en het aantrekken van nieuwe klanten. Samen met mijn team van Elstar Communicatie en SnapConnect zet ik mij met veel plezier in voor boeiende contentcreatie, doelgerichte campagnes en het organiseren van inspirerende bijeenkomsten. Met als doel om verbondenheid en impact te creëren, zodat organisaties blijven schitteren.” 

Chantal van der Elst

Effectieve Communicatie & Connect blender

Onze partners

marketingbureau the dare company verandertraject organisatie organisatie veranderingvitale medewerkers
medewerkers motiveren gemotiveerd personeel    blending forces partners