De Mystery Box -
Nu ook als Giftbox!


Ben je op zoek naar een duurzame en waardevolle giftbox voor je zakelijke partners, klanten of medewerkers ? Zoek je een passende gift om afdelingen te motiveren? Ben je op zoek naar de Ultimate Giftbox? Zoek dan niet verder! De Mystery Box met onze unieke inhoud, is namelijk nu oók te bestellen als gift box, bedankje, relatiegeschenk of als leuk extraatje ter motivatie of om je zakelijke relaties een hart onder de riem te steken! 

The Mystery Box als Gift Box?

Voor iedere gelegenheid maken wij de Mystery box geschikt. De maatwerk Mystery Gift Box is mogelijk vanaf een minimale afname van 40 boxen. Blending Forces maakt voor elke situatie een passend voorstel. Blending Forces staat voor resultaatgericht samenwerken. Dit doen wij door onze eigen forces met de beste resources van jouw team of organisatie en jullie uitdagingen creatief te blenden. Zo stellen wij met jou de ultieme Gift Box samen.

Wij helpen jou en jij helpt ons de wereld te helpen! Hoe wij dat doen lees je hieronder.

Help ons helpen

  • Een gedeelte van de inhoud van ons boxen kan worden gemaakt door toppers met een verstandelijke beperking en/of door Rotterdammers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook kunnen wij voor en met jou op zoek naar lokale partijen en ondernemers die vergelijkbare belangen behartigen. It’s all about Blending Forces! Zij blij, jij blij, wij blij, iedereen blij!
  • Blending Forces doneert altijd per verstuurde box één jong gekweekte boom aan stichting AfricaWoodGrow in Kenia. Zie hier meer info over onze laatste donatie.
  • De materialen die wij gebruiken tijdens onze programma's zijn maximaal duurzaam. We gebruiken zo min mogelijk plastic en zoveel mogelijk gerecycled papier. Zo investeren we niet alleen in jou, je team of je organisatie maar ook in een gezondere wereld.

Op zoek naar synergie?

Let's blend forces!

Neem contact op