De Mystery Box

Wil je een frisse online, offline en hybride kickstart van een organisatieverandering? Een duurzaam en gedragen plan voor krimp of groei? Meerdere organisaties blenden tot een nieuwe? Of zoek je spetterende ingrediënten om medewerkers, teams of de hele organisatie een flinke vitale boost te geven? Ons Mystery Box programma is de oplossing! Met de op maat gemaakte invulling van het Mystery Box programma - aangepast aan jouw doelstellingen en beschikbare resources - leveren wij samen het gewenste resultaat! Laten we investeren in een duurzame samenwerking met resultaat. Let's blend forces!

Het Programma

In het Mystery Box programma blenden we onze forces met die van jou tot een resultaatgericht programma.

In dit programma blenden we professionals, gewenste resultaten, outside-the-box ideeën en actiegericht handelen met jouw organisatie- of teamuitdagingen. Hierbij staan medewerkers, veranderingsbereidheid, eigen verantwoordelijkheid, draagkracht én de ultieme blend van de bestaande mogelijkheden binnen een organisatie centraal.

Wij werken met bouwstenen waarmee versneld, samen met jou, een maatwerkprogramma wordt samengesteld. Ons standaardprogramma is volledig en snel inzetbaar, maar liever blenden wij onze forces met jou om maatwerk aan te bieden. Liever écht resultaatgericht samenwerken dus!

Gezonde boost om je medewerkers een
duurzaam hart onder de riem te steken

Vanaf juli 2020 hebben we dit programma ingezet bij:

Nationale Nederlanden, Salesforce NL, AllSolutions, Prorail, Gemeente Delft, Allergan, AkzoNobel, Google Cloud, SAP, Gemeente Rotterdam en de TU Delft.

Wat levert dit programma op? 

Interactief programma door bestuurder/opdrachtgever en onze sprekers om de deelnemers een persoonlijke, duurzame en motiverende boodschap uit te dragen 

  • Alle deelnemers ervaren een fysieke, positieve en gezonde beleving tijdens dit programma;
  • Maximale betrokkenheid van deelnemers vooraf én tijdens het programma;
  • Deelnemers een gezonde en spetterende boost geven/hart onder de riem steken;
  • Deelnemers stimuleren vitaal en fit te blijven op een persoonlijke en positieve manier;
  • De deelnemers hebben ook een blijvend aandenken, evt. voor het hele gezin.

Vóór de start van het programma zorgt de gerichte ‘teaser’ met oproep tot deelname, voor een extra spanningsboog. De inhoud van de Box blijft altijd geheim totdat alle deelnemers deze live unboxen!

Wilt u een workshop organiseren met Blending Forces?

Neem contact op