De Mystery Box


Een échte ‘outside-the-box’ beleving: dat is onze Mystery Box. Deze Box, als onderdeel van een programma, ontvangen alle deelnemers (eventueel thuisbezorgd*). Sterk als kickstart van nieuwe samenwerkingen, of als een gezonde attentie voor team of medewerkers. Uniek maakt dat we deze Mystery Box live openen tijdens het programma. De Box is samengesteld op basis van de doelstellingen van het programma, het thema, de spreker en is eventueel aangevuld met een persoonlijke boodschap van bestuurder, CEO of MD als blijvend aandenken. 

* Wij werken volgens de richtlijnen van de AVG-wetgeving. Hiermee garanderen wij de adresgegevens eenmalig te gebruiken. Ook hanteren we verschillende methoden om medewerkers te motiveren zich in te schrijven voor dit programma en hun adresgegevens voor eenmalig gebruik beschikbaar te stellen. Wil je weten hoe we dat doen?

Hoe werkt het?


mystery box module

Doe een aanvraag

We bespreken samen een plan voor maximale impact en resultaat. We bepalen de relevante thema's, het doel van het seminar en de samenstelling van de Mystery Box. Een gezamenlijke teaser zorgt voor extra impact.

De teaser video

Samen maken we een 'teaser' video, waarbij we de deelnemers, ruim voorafgaand aan de start van het programma, oproepen deel te nemen. Tevens wordt er in deze geheimzinnige boodschap praktische informatie gedeeld voor een succesvolle start van het programma en wordt spanning/nieuwsgierigheid opgebouwd.

verandertraject medewerkersbetrokkenheid

vitaal personeel

Inschrijving

Deelnemers schrijven zich in voor de deelname van de seminar. Zij stellen hiervoor NAW gegevens voor eenmalig gebruik beschikbaar

De Mystery Box

Daags voor aanvang van het programma ontvangen de deelnemers onze Mystery Box. De inhoud van deze Box maakt onderdeel uit van het programma.

vitaliteit medewerkers

seminar webinar verandermanagement

Het seminar

Het seminar is een online, offline of hybride onderdeel van het programma. Hierbij blenden we een inspirerende spreker met de opdrachtgever én de gewenste doelen tot een onvergetelijke en energieke seminar. Zo streven we samen naar maximale interactie tussen deelnemers en spelen we optimaal in op de vraagstukken binnen de organisatie.

Evaluatie

Nabespreking van het traject. Meting resultaten en outcome.

professionele begeleiding verandertraject

jean marc beelderbeek gastspreker

Lijkt dit een goed plan voor jou?

Bel ons op 010 8450 260 of vul hier je gegevens in, dan nemen wij contact met je op:

Wilt je een workshop organiseren met Blending Forces?

Neem contact op