Executive coaching
‘Ondernemend ondernemen’

Als jij niet in jezelf investeert,
wie dan wel?
Doelen stellen en richting bepalen
Vanaf €125 per gesprek
Een voorstel aanvragen

Over deze module

Wat houdt coaching in?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Jij leert, ik ondersteun en begeleid het leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Het doel van coaching is het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid. Samen bepalen we het doel: ik stel vragen, geeft adviezen en voeg waar nodig kennis toe. Jij blijft zelf verantwoordelijk voor jouw beslissingen.

Samen kijken naar hoe het bedrijf “loopt” welke rol jij hierin vervult en welk effecten dit heeft op de resultaten en bijvoorbeeld het personeel en daardoor op het resultaat. Hoe kunnen beter georganiseerde processen, meer structuur en duidelijkheid voor het personeel en de klant leiden tot beter sturing en meer omzet.
Als het personeel beter op elkaar is ingespeeld en duidelijke taken heeft en de eigenaar of leidinggevende ook echt leiding geeft dan leidt dit tot meer succes. Meer inzicht voor de ondernemer of leidinggevende zorgt ervoor dat je beter wordt als leider van je team of bedrijf. Ik fungeer als externe sparringpartner voor ondernemers, directeur of managers. Door middel van inspiratie, klankbord, structuur, outside the box ideeën meer groei en succes.

Jip Rietbergen

Ondernemer, Life & business coach. Goals & strategy blender

“Ik heb de afgelopen 20+ jaar duizenden coachinggesprekken gevoerd met ondernemers of mensen die zich persoonlijk en of zakelijk willen ontwikkelen. Succes boeken samen met een klant is mijn drive. Als jij niet in jezelf investeert, wie dan wel?" Blending skills: ondernemend met ondernemers, creativiteit, helder, duidelijk en concreet. To-the-point en daadkrachtig. Creatief, oplossing- en resultaatgericht. Humor en confrontatie zijn enkele van zijn wapens welke hij met respect toepast."

info@blendingforces.nl