Creëer een positief imago…
Laat je werknemers zien wie je bent!

Een voorstel aanvragen

Over deze module

Wil jij je werkgevers laten zien wie je bent en waar je voor staat? Met onze Module employer branding geef jij gegarandeerd een boost aan je werkgeversmerk! Met employer branding kan jij laten zien hoe belangrijk jouw werknemers zijn en benadruk je je waarden, cultuur en werkomgeving.

Employer branding | The Dare Company

Bij The Dare Company weten ze als geen ander hoe belangrijk employer branding is voor organisaties. Het speelt niet alleen een belangrijke rol in het werven van nieuwe medewerkers, maar heeft ook een grote impact op hoe je huidige werknemers jou waarnemen als werkgever. Maar, waar begin je? Wat wil je delen met je werknemers? En hoe communiceer je dit? Via brochures? Via social media? The Dare Company helpt jou graag met deze vragen en maakt samen met jou een employer branding strategie. In deze module zetten wij samen met jou de stappen om jouw werkgeversmerk een positieve boost te geven en zorgen wij ervoor dat de unieke aspecten van jouw organisatie en de bedrijfscultuur worden benadrukt.

Wat valt er nu precies onder employer branding?

Voor een succesvolle employer branding heb je naast een strategisch plan ook duidelijke (werkgevers)merkwaarden en transparante communicatie nodig. Hierbij moet je denken aan wat jouw organisatie belangrijk vindt, maar ook hoe je dit communiceert. 

Wat is voor jou belangrijk?

Wat zijn je kernwaarden? Wat is je merkverhaal? Wat zijn je langetermijndoelen? Wat is je missie en visie? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je begint met het opstellen van een employer branding strategie.

Hoe bereik je jouw doelgroep?

Hoe breng jij jouw verhaal naar je huidige en wellicht toekomstige werknemers? Hiervoor zijn verschillende manieren en meerdere soorten platforms beschikbaar. Zowel offline als online.

  • Je eigen website;
  • Social media;
  • Advertenties (zoals SEA campagnes);
  • Vacaturewebsites;
  • Brochures;
  • Corporate tijdschriften.

Samen met jou gaan wij op zoek naar het best passende platform dat jouw werkgeversmerk het meest effectief kan promoten en vervolgens targeten we de gewenste doelgroep.

Een dynamische employer branding

Ben je op zoek naar out-of-the-box ideeën die jouw employer branding tot een nieuwe hoogte tilt? Binnen onze employer branding module gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte balans tussen de merkidentiteit en het merkimago van je organisatie. Want, de juiste blend is de basis voor een sterke organisatie!

Manon Hofstra

Founder | Marketing & communicatie blender

“Door mijn rol als managing director bij The Dare Company, heb ik door mijn jarenlange ervaring veel kennis opgedaan van het mangenen van communicatie trajecten. Daarnaast is het omzetten van woorden in beeld, iets wat ik met veel passie doe. Zo heb ik een fors aantal blending-skills opgebouwd, die ervoor zorgen dat ik in staat ben om alle disciplines in mijn team te begeleiden en ondersteunen. Samen met mijn team zorg ik dat alle communicatie in goede banen wordt geleid.”

mhofstra@blendingforces.nl