Keynote Jean-Marc Bilderbeek
‘De prijs van smaak’

Teamspirit of event een boost geven
Groepen van 10 tot 300 personen
Vanaf €2750 per presentatie
Een voorstel aanvragen

Over deze module

Medewerkers op een unieke en inspirerende manier motiveren te veranderen? Met deze spreker gaat er gegarandeerd veel veranderen! Jean-Marc Bilderbeek is een spreker die recht uit zijn hart spreekt en het publiek meeneemt op zijn zoektocht naar kaderloosheid. Thema’s als zelfverantwoordelijkheid, vitaliteit, zelfgenezing, weerstand tegen verandering en outside-the-box denken vat hij samen in 1 prijswinnende keynote. Pas op, zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Dit krachtige en inspirerende verhaal over zijn zoektocht naar genezing van burn-out en epilepsie houden de luisteraars gekluisterd aan hun stoelen. Een herkenbaar, kwetsbaar en bevlogen verhaal over de kracht van zelfverantwoordelijkheid en keuzes maken. Tijdens deze keynote geeft hij het publiek ook inzichten mee die voor iedereen direct toepasbaar zijn.

“Een spetterende sessie waarbij letterlijk alle zintuigen zullen worden geprikkeld”

Wie is Jean-Marc Bilderbeek?

Geboren in 1970 te Nijmegen en en 25+ jaar ervaring als (interim) project- en change manager, ICT consultant, sales manager en “fixed price” personal coach, binnen zowel de commerciële als de publieke sector. Zijn kernexpertise ligt op het vlak van verander management; zowel op organisatorisch als op team- en individueel niveau. Veranderingstrajecten bij o.a. RWS, UWV, Haagse Hogeschool, Nationale Nederlanden, Aegon, ProRail, Engie, Talpa Networking, KLM, NWO en Macaw prijken op zijn staat van dienst. De brede kennis en hands-on werkwijze stelt hem in staat om solide bruggen te slaan tussen mens, resultaten, organisatie en verandering. Jean-Marc weet mensen te enthousiasmeren én te motiveren om te veranderen. Door zijn open en gedreven karakter heeft hij het vermogen om écht contact te maken met mensen en hen te motiveren om in beweging te komen en buiten hun ‘kaders’ te stappen. Ben jij bereid te veranderen?

"Wat is jouw prijs van smaak?" Deze prijswinnende keynote heeft duizenden mensen gemotiveerd verantwoordelijkheid te nemen voor hun gedrag, emoties en gezondheid. De échte basis voor structurele veranderingen.

Kern van deze keynote: de kracht van eigen verantwoordelijkheid nemen 

Nadat hij in 2008 ongeneeslijk ziek werd verklaard besloot hij outside-the-box op zoek te gaan naar een oplossing die hem wél geneest. Deze bizarre zoektocht heeft geleid tot bijzondere inzichten en een unieke kijk op gezondheidszorg, 'kaderloos' denken & doen, leiderschap,  zelfverantwoordelijkheid, resultaatgerichte voeding en de ‘prijs van smaak’. Al deze inzichten deelt hij tijdens zijn keynote en gebruikt hij ook als ijzersterke metaforen voor management uitdagingen waar veel organisaties en teams mee te maken hebben. Door zelfreflectie en veelal buiten zijn comfortzone te stappen, staat hij zich open voor andere waarheden en verwondering. Altijd op zoek naar inspiratie, innovatieve technieken, vernieuwende werkvormen, sterke partners en open minded opdrachtgevers. 

In 2012 is Jean-Marc genezen verklaard. Sinds 2013 neemt hij mensen mee op zijn reis met zijn prijswinnende verhaal over o.a. kaderloos denken & doen, leiderschap, zelfverantwoordelijkheid, resultaatgerichte voeding en de ‘prijs van smaak’. Tevens begeleidt hij executives en TEDx sprekers in presentatietechnieken.

Are your ready to change? 

Jean-Marc Bilderbeek

Founder | People & organisation blender 

“Sinds 1998 ben ik verantwoordelijk voor grote ICT implementatietrajecten, het inrichten van beheerorganisaties en teamoptimalisaties. Organisatorische veranderingen waarbij ik geleerd heb dat draagkracht voor veranderingen onder medewerkers/gebruikers essentieel is voor het slagen van veranderingstrajecten. Een veelal onderbelicht onderdeel wat medewerkers weerhoudt te veranderen." Founder Blending Forces, Kaderloos, Smoothieclub & "Bilderbeek & Rietbergen". 

jmbilderbeek@blendingforces.nl

Wil jij ook een inspirerende keynote

voor jouw onderneming?

Neem contact op