“Door het grote verloop in mijn bedrijf lukt het niet om onze targets voor dit jaar te behalen. Wat moet ik doen om mijn personeel tevreden te houden zodat ze niet vertrekken?”

Van Personeel naar Human Capital

Naast goede arbeidsvoorwaarden is het in de huidige krappe arbeidsmarkt van groot belang je als bedrijf te onderscheiden om medewerkers aan te trekken en te behouden. We weten dat het voor steeds meer mensen belangrijk is dat zingeving als waarde wordt toegevoegd aan het bedrijf waarvoor zij werken, met als doel een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Impact maken en investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling, bedrijfscultuur en waarden, maar zeker ook aandacht voor mentale gezondheid, kunnen leiden tot meer tevredenheid bij medewerkers. Wanneer medewerkers het gevoel hebben dat hun werk een positieve impact heeft op anderen of de wereld om hen heen, ervaren ze vaak meer voldoening van hun werk en betrokkenheid bij het bedrijf.

Wil jij ook dat je bedrijf winstgevend en van meerwaarde voor onze samenleving is?

Ik help je graag om medewerkers binnen te halen en te houden.

Wendy Boog

Partner | Businesscoach
Mijn missie: buiten de bestaande paden denken, niet ‘managen’ maar mensen in hun kracht zetten en samenwerking faciliteren om zaken in goede harmonie gedaan te krijgen. Ik ben van nature positief, gedreven en ondernemend, en zet graag mijn kennis en ervaring in om veranderingen samen te realiseren. Als netwerker en verbinder heb een intrinsieke motivatie tot slagen. Mijn kwaliteit: het vinden van de strategische kern van een organisatie. Door te verbinden, motiveren en verantwoordelijkheid te nemen – met oog voor mens en maatschappij – heb ik een grote verscheidenheid aan opdrachten succesvol opgezet en uitgevoerd.

info@blendingforces.nl