Van stress naar bevlogenheid
Hoe kom ik weer toe aan mijn eigen plezier in mijn werk?

Hoe maak jij je handen vrij en kun je doen waar jij energie van krijgt?

Of is het juist tijd om je bedrijf verkoopklaar te maken?
Een voorstel aanvragen

“Ooit had ik als ondernemer een briljant plan om de markt mee te veroveren en toen dat een succes werd, moest ik mensen aannemen om mijn succes nog groter te maken. Tegenwoordig ben ik vooral bezig met het managen en daar gaat veel tijd in zitten. Hoe kom ik weer toe aan mijn eigen plezier in mijn werk?”

Van stress naar bevlogenheid

Vaak verschuift je rol als ondernemer langzaam en bijna onbewust van ondernemer, initiator naar werkgever, maar is dat ook waar je hart ligt?

Als werkgever krijg je naast de zorg voor je personeel ook veel stress te verwerken en vraag je je af of dat ooit je bedoeling was bij de start van je bedrijf. Maar van een stapje terug doen, wordt niemand beter…je merkt dat je vast bent komen zitten.

Hoe maak jij je handen vrij en kun je doen waar jij energie van krijgt?

Of is het juist tijd om je bedrijf verkoopklaar te maken?

Ik help je graag de volgende stap in je bedrijf te zetten. Bel me gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Wendy Boog

Partner | Businesscoach
Mijn missie: buiten de bestaande paden denken, niet ‘managen’ maar mensen in hun kracht zetten en samenwerking faciliteren om zaken in goede harmonie gedaan te krijgen. Ik ben van nature positief, gedreven en ondernemend, en zet graag mijn kennis en ervaring in om veranderingen samen te realiseren. Als netwerker en verbinder heb een intrinsieke motivatie tot slagen. Mijn kwaliteit: het vinden van de strategische kern van een organisatie. Door te verbinden, motiveren en verantwoordelijkheid te nemen – met oog voor mens en maatschappij – heb ik een grote verscheidenheid aan opdrachten succesvol opgezet en uitgevoerd.

info@blendingforces.nl