Onze Mystery Box


Een échte ‘outside-the-box’ beleving thuis: dat is onze Mystery Box. Deze Box versturen we, als onderdeel van een programma, naar alle betrokken medewerkers of deelnemers. Sterk als kick start van nieuwe samenwerkingen, of als een gezonde attentie voor team of medewerkers. Uniek maakt dat we deze Mystery Box live openen tijdens een seminar of hybride workshop met een inspirerend spreker of expert. De inhoud van de Box passen we aan aan de doelstellingen van het programma, thema of spreker. Natuurlijk sturen we dan ook meteen een persoonlijk boodschap van bestuurder, CEO of MD als blijvend aandenken mee.

Wij kunnen al Mystery items versturen vanaf €12,50 per stuk.

Hoe werkt het?


Doe een aanvraag

We bespreken samen een plan voor maximale impact en resultaat. We bepalen de relevante thema's, het doel van het seminar en de samenstelling van de Mystery Box.

De teaser video

We maken samen een TEASER video; waarbij we de deelnemers oproepen deel te nemen aan het webinar. In de teaser vertellen wij de deelnemers dat zij thuis een daags voor het online event onze Mystery Box ontvangen, met het verzoek deze gesloten te houden.

Inschrijving

Deelnemers schrijven zich in voor de deelname van de seminar. Zij stellen hiervoor NAW gegevens voor eenmalig gebruik beschikbaar

De Mystery Box

Alle deelnemers ontvangen onze Mystery Box op hun thuisadres

Het seminar

Het seminar is hybride, offline of online. Dient o.a. als teambuilding module of om draagvlak te creeren voor een programma.

Evaluatie

Nabespreking van het traject. Meting resultaten en outcome.

Lijkt dit een goed plan voor u?

Bel ons op 010 8450 260 of vul hier je gegevens in, dan nemen wij contact met je op:

Wilt u een workshop organiseren met Blending Forces?

Neem contact op