Eventmarketing
‘Alles-in-1 organisatie’

Stand out form the crowd...
Eventmarketing
Dé manier om (nieuwe) klanten te ontmoeten
Een voorstel aanvragen

Over deze module

Een ‘niet-te-missen’ evenement organiseren dat aansluit bij jouw doelgroep én de doelstellingen die je wilt bereiken? Laat al jouw zorgen uit handen nemen middels onze module event marketing. Want, wat willen jullie met het evenement bereiken? En wat is jullie visie hierin? Na het volgen van deze module, ben jij voorzien van alle kennis over eventmarketing. Laat de organisatie maar beginnen!

Het is belangrijk om eerst het merk én jouw bezoeker tot in de kern te leren kennen. Zo heb je veel om over na te denken, maar nog meer om uit te voeren! Wij leggen je graag uit hoe je het gehele evenement van begin tot eind kunt organiseren en op de kaart kunt zetten.

Eventmarketing | The Dare Company

Wil je van begin tot eind een evenement organiseren? Wij helpen je graag bij het bedenken van een plan van aanpak. Zo weten de specialisten van The Dare Company als geen ander hoe ze een succesvolle strategie op moeten zetten voor jouw evenement. Hierbij kun je denken aan: de branding en de online vindbaarheid van het event, maar ook aan de uitnodigingen. Uiteindelijk gaat het erom dat je je alleen nog maar hoeft te focussen op dingen die er écht toe doen, zoals genieten van het door jouw georganiseerde evenement. Samen zorgen we ervoor dat dit mogelijk wordt.

“Van eventmarketing tot volledige organisatie, van regelen van entertainment en sprekers tot aan de planning.”

Neem nu contact op!

Jouw event onder de aandacht brengen

Wat zorgt ervoor dat jouw evenement mensen het gevoel geeft van dat ze ‘erbij moeten zijn’? En op welke manier zet je jouw evenement in de schijnwerpers? Deze vragen zijn belangrijk voor het opzetten van een strategie.

Event branding

Hoe meer herkenbaar je evenement is, des te beter het bij mensen blijft hangen. Dit gaat dan ook hand in hand met event branding. Daarbij is het belangrijk dat je de merkbelofte die je naar een gast doet, ook daadwerkelijk nakomt. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte balans tussen jouw merkidentiteit en het merkimago, oftewel: de branding. Want, de juiste balans is wat elk merk sterk maakt.


Naamsbekendheid

Hoe verhoog je de naamsbekendheid van jouw evenement? Hiervoor zijn meerdere soorten platformen beschikbaar. Hierbij kun je denken aan zowel online als offline platformen, zoals: 

  • Social media;
  • Google Ads;
  • (Online en offline) banners;
  • Posters/ flyers.

Wij stellen samen met jou een campagne op aan de hand van jouw marketing (communicatie) doelstellingen. Vervolgens targetten we de gewenste doelgroep én zorgen we dat het bericht onder potentiële fans getoond wordt.

“Eventmarketing is een verlengstuk van jouw contentmarketing.”

Event marketing

Uitnodiging voor een event

Een overtuigende uitnodiging draagt bij aan het succes van jouw evenement. Niet alleen behoud je hiermee het overzicht, ook geef je hiermee jouw gasten een extra beleving. Wanneer zij bijvoorbeeld via een link op je website belanden of wanneer ze voor het evenement een teaser te zien krijgen. Hiervoor zetten we onder andere digitale uitnodigingen in, waarbij we gebruik maken van ons systeem: e-ventation. Maar ook is het bij ons mogelijk om fysiek aantrekkelijke uitnodigingen te laten ontwerpen.

Vernieuwende inzichten door creatief te zijn

Ben je op zoek naar een échte anders-dan-anders oplossing? Door onze diversiteit aan experts, weten we de module eventmarketing in een programma te blenden die precies past bij jouw uitdaging. Zo geloven wij in de kracht van vernieuwende inzichten, door creatief te zijn.

Manon Hofstra

Founder | Marketing & communicatie blender

“Door mijn rol als managing director bij The Dare Company, heb ik door mijn jarenlange ervaring veel kennis opgedaan van het mangenen van communicatie trajecten. Daarnaast is het omzetten van woorden in beeld, iets wat ik met veel passie doe. Zo heb ik een fors aantal blending-skills opgebouwd, die ervoor zorgen dat ik in staat ben om alle disciplines in mijn team te begeleiden en ondersteunen. Samen met mijn team zorg ik dat alle communicatie in goede banen wordt geleid.”

mhofstra@blendingforces.nl

Ben je geïnteresseerd in deze module voor jouw onderneming?

Neem contact op