Videomarketing
‘Zeg meer dan 1000 woorden’

Wees uniek, maak meer impact...
Videomarketing
Brengt jouw verhaal tot leven 
Een voorstel aanvragen

Over deze module

Jouw doelgroep op een unieke en persoonlijke manier benaderen? Met onze module videomarketing raak jij gegarandeerd de juiste snaar. Wij weten als geen ander hoe we content moeten omzetten in een krachtige video, om zo de juiste emotie op te wekken. Hiermee creëer je een ijzersterke betrokkenheid bij jouw collega’s, (potentiele) klanten of relaties. Zo is onze bedrijfsvideo uitstekend geschikt om o.a. een kick-off, teaser of merklancering te promoten, maar ook voor het ondersteunen van de interne communicatie of andere projecten.

Zeker dit jaar staat volledig in het teken van kansen pakken. Tijden van verandering zijn voor ons een inspirerende en productieve periode van enorme leercurves gecombineerd met kansen zien én pakken. Heb je zelf de middelen en kennis niet in huis om video marketing uit te voeren? Wij beschikken over videospecialisten die van jouw video een waar succes weten te maken.

Video marketing | The Dare Company

Bij The Dare Company weten ze alles over video marketing. Video marketing is een trend die belangrijker dan ooit is geworden. Maar het is ook een trend die de komende jaren zal blijven toenemen. Niet alleen krijgt je website een professionelere uitstraling, ook is het zo dat videoboodschappen beter worden ontvangen door gebruikers dan bijvoorbeeld geschreven tekst. Zoals al eerder uitlegd, kun je video marketing op meerdere manieren inzetten. In deze module zullen wij het onder andere hebben over het inzetten van een teaser, bedrijfsvideo en after movie.

“Als een foto al meer zegt dan duizend woorden, wat is een video dan wel niet waard?”

Nieuwsgierigheid prikkelen met een teaser

Om te beginnen, wat is een teaser? Een teaser is een kort fragment dat de kijker letterlijk moet triggeren. Een teaser heeft als doel: het promoten van. Het moet de kijker in een paar seconden uitnodigen om meer te willen zien.

Weten wat je kunt verwachten? In onderstaande video is een teaser video van onze module Mystery Box. De bedoeling van deze teaser is om deelnemers aan te sporen om deel te nemen aan het online event/ webinar. Dat is goed gelukt, toch?

Een bedrijfsvideo die een statement maakt

Je gebruikers een uniek kijkje achter de schermen geven? Met onze bedrijfsvideo komt jouw boodschap middels beeld en geluid goed over en creëer je een ware merkbeleving. Zo beschikken onze videospecialisten over alle middelen om daarmee de juiste video te produceren. Ook kunnen we het volledige proces van script tot aan productie en editing voor jou uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat jij nergens meer naar om hoeft te kijken.

Aftermovie laten maken

Nagenieten met een aftermovie

Een perfecte, maar vooral blijven herinnering maken van jouw online event of webinar? Wij weten dat een aftermovie het perfecte middel is om de juiste sfeer en beleving over te brengen. Ook zitten er vele voordelen aan het inzetten van een aftermovie, zoals:

  • Een aftermovie trekt veel kijkers;
  • Een aftermovie is professioneel.

Niets werkt zo effectief als het opwekken van het gevoel van ‘erbij zijn’ en nog belangrijker, ‘erbij willen zijn’. Want dat is natuurlijk precies wat je met een aftermovie wilt bereiken.

Resultaatgericht samenwerken

Met onze passie voor het out-of-the-box denken, kunnen we onze module video marketing in een programma blenden die passend is voor jouw uitdaging. Zo geloven wij in de kracht van resultaatgericht samenwerken.

Manon Hofstra

Founder | Marketing & communicatie blender

“Door mijn rol als managing director bij The Dare Company, heb ik door mijn jarenlange ervaring veel kennis opgedaan van het mangenen van communicatie trajecten. Daarnaast is het omzetten van woorden in beeld, iets wat ik met veel passie doe. Zo heb ik een fors aantal blending-skills opgebouwd, die ervoor zorgen dat ik in staat ben om alle disciplines in mijn team te begeleiden en ondersteunen. Samen met mijn team zorg ik dat alle communicatie in goede banen wordt geleid.”

mhofstra@blendingforces.nl

Ben je geïnteresseerd in deze module voor jouw onderneming?

Neem contact op