Veelgestelde vagen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen aan Blending Forces. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat is een Mystery Box?

Een mystery box is een verrassingsdoos met een inhoud die in een bepaald thema of van een merk wordt aangeboden. Vaak wordt de benaming mystery box foutief gespeld, velen noemen het ook een mysterie box of een mistery box

Wat zit er in jullie Mystery Box?

De Mystery Box zorgt ervoor dat werken niet alleen fun en gezond wordt, maar hiermee stimuleren we jouw medewerkers ook nog eens vitaal en duurzaam samen te blijven werken. De exacte inhoud van de box blijft geheim, totdat alle deelnemers deze live unboxen. 

Kan ik zelf ook een giftbox samenstellen?

De mystery boxen van blending forces zijn geen giftboxen, je kunt bij ons niet je ultimate giftbox samenstellen. Onze mystery boxen maken deel uit van een programma gericht op vitaliteits- of veranderingstrajecten van ondernemingen. Interesse in wat de blending forces mystery box voor uw onderneming kan doen? Bekijk deze pagina

Wie is Jean-Marc Bilderbeek?

Jean-Marc Bilderbeek heeft 20+ jaar ervaring als (interim) projectmanager en change manager, ICT-consultant, salesmanager en “fixed price” personal coach, binnen zowel de commerciële als de publieke sector. Hij heeft o.a. succesvolle verandertrajecten volbracht bij ISS, Rijkswaterstaat, UWV, Haagse Hogeschool, Conclusion, Nationale Nederlanden, Rabobank, Aegon, ProRail, Engie, Talpa Networking, KLM, NWO, Macaw, Gemeente Delft en Salesforce.

Lees meer over Jean-Marc op deze pagina.

Waar staat Blending Forces voor?

De naam Blending Forces staat voor het bundelen van krachten. Dit doen wij binnen onze vitaliteits- en veranderingstrajecten, maar ook binnen de samenstelling van onze Mystery Boxen en de eigen bedrijfsvoering.

Wat is een verandertraject?

Een verandertraject omvat het veranderen van houding en gedrag bij medewerkers, de organisatiecultuur of om het ontwikkelen van andere vaardigheden. Een verandertraject wordt ook regelmatig een vitaliteitstraject genoemd.

Lees meer over onze programma’s op deze pagina.